Alumni Talks

December 9, 2023 @ 9:00 am - 11:00 am
  • This event has passed.

សួស្តីប្អូនៗ ទាំងអស់គ្នា,

តើគួរសម្រេចចិត្តបែបណាទើបអាចជ្រើសរើសជំនាញសិក្សាថ្នាក់មហាវិទ្យាល័យបានត្រឹមត្រឹមនិងសក្តិសម

សម្រាប់ ខ្លួនឯង?  វិទ្យាស្ថានខេមអេដ មានកិត្តិយសក្នុងការអញ្ជើញប្អូនៗទាំងអស់គ្នា ចូលរួមដោយសេរី សម្រាប់កម្មវិធីចែករំលែកបទពិសោធន៍​​!

កម្មវីធីនឹងធ្វើឡើងថ្ងៃទី៩ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២៣ វេលាម៉ោង ៩ ព្រឹក។ ប្អូនៗនឹងជួបជាមួយវាគ្មិនកិត្តិយសគឺ MS. CHHAY​​ BORANIEL ដែលបច្ចុប្បន្នជានាយកផ្នែកសវនកម្មនៅ ក្រុមហ៊ុនសវនកម្មអន្តរជាតិ KPMG កម្ពុជា ហើយអ្នកនា​ង នឹងធ្វើការចែករំលែកបទពិសោធន៏ ក្រោមប្រធានបទ “ពីនិស្សិតក្លាយជាបុគ្គលិកដែលជឿជាក់ និងជោគជ័យក្នុងក្រុមហ៊ុនឈានមុខ”

អត្ថប្រយោជន៍នៃការចូលរួមក្មវិធីៈ

• ស្វែងយល់បន្ថែមពីជីវិតសិក្សានៅវិទ្យាស្ថានខេមអេដ
  • មានឱកាសទទួលបានអាហារូបករណ៍ សម្រាប់សិក្សាកម្មវិធីបរិញ្ញាបត្រ ជំនាញគណនេយ្យ និងហិរញ្ញវត្ថុ
  • ទទួលបាននូវបទពិសោធន៍ថ្មីៗនិងចំណេះដឹងដ៏ល្អក្នុងការជ្រើសរើសនូវជំនាញនាពេល បញ្ចប់ការសិក្សា និងការប្រឡងសញ្ញាបត្រទុតិយភូមិខាងមុខនេះ
  • ការសិក្សាស្វែងយល់ពីអាជីពការងារផ្នែកហិរញ្ញវត្ថុក៏ដូចជាទីផ្សារការងារនៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា

ចូលរួមសិក្សាថ្នាក់បំប៉ននេះ ដោយឥតគិតថ្លៃ តាមរយៈ ទម្រង់ចុះឈ្មោះនេះ។ កន្លែងមានកំណត់ ត្រឹមតែ ៧០ កន្លែងប៉ុណ្ណោះ!

សម្រាប់ពត៌មានបន្ថែម សូមចូលទៅកាន់ឯកសារដែលបានភ្ជាប់មកជាមួយ ឬក៏ទំនាក់ទំនង មកកាន់៖

០១២ ៦១៨ ៩៨៨/ ០២៣ ៩៨៦ ៥២៣